İçeriğe atla
Tüm makaleler

Hesabınızı silme

Hesabı web uygulamasında, uygulamalarda veya oturum açmadan silme.

Bu sayfada

Bir Documont hesabını üç yoldan silebilirsiniz.

Web uygulaması#

Web uygulamasının hesap menüsü
Web uygulamasının hesap menüsü

(A) Menüyü açın.

(B) „Hesabı sil“ seçeneğini seçin.

Uygulama (iPhone, Android)#

iPhone uygulamasının ana ekranı ve hesap sayfası
iPhone uygulamasının ana ekranı ve hesap sayfası
Android uygulamasının ana ekranı ve hesap sayfası
Android uygulamasının ana ekranı ve hesap sayfası

(A) „Account“ bölümünü açın.

(B) „Hesabı sil“ seçeneğini seçin.

Oturum açmadan#

Hesap silmeye giden yolu gösteren oturum açma sayfası
Hesap silmeye giden yolu gösteren oturum açma sayfası

(A) „Mevcut bir hesabı silmek mi istiyorsunuz?“ bağlantısı hesap silme formunu açar.

„Hesabınızı silin“ formu
„Hesabınızı silin“ formu

(A) Hesabın e-posta adresini girin.

(B) „Bağlantı iste“. Bu adrese ait bir hesap varsa, onay bağlantısı içeren bir e-posta alırsınız. Bağlantı bir saat geçerlidir.

Silme düğmesinin bulunduğu onay sayfası
Silme düğmesinin bulunduğu onay sayfası

(A) „Hesabı kalıcı olarak sil“ silme işlemini onaylar.

Onayladıktan sonra#

  • Hesap hemen dondurulur.
  • Bir e-posta alırsınız. 24 saat boyunca silme işlemini bu e-postadaki bağlantıyla veya oturum açarak iptal edebilirsiniz.
  • Ardından şunlar silinir: dosyaları, önizlemeleri ve tanınan metinleriyle birlikte belgeler, muhataplar, erişim bilgileriyle birlikte posta kutusu bağlantıları, anahtarınız ve en son hesabın kendisi.
  • Geriye ad ve e-posta adresi içermeyen bir silme kaydı kalır. Verileriniz, gizlilik politikasında belirtilen sürelerin ardından günlüklerden ve yedeklerden kaybolur.

Ayrıca bakınız: Gizlilik politikası